Clara Antúnez
ÉS RESPONSABLE DEL DISSENY, LA CREATIVITAT I LA PRODUCCIÓ DELS SERVEIS I LES EXPERIÈNCIES DE LA GASTRONÒMICA.
La Clara és diplomada en Nutrició Humana i dietètica, màster en comunicació gastronòmica i sommelier.
És una dona de vi, curiosa, sensible i dinàmica. Fa més de 12 anys que està vinculada al món del vi i la gastronomia des d’una vessant sobretot comunicativa i divulgadora.
La podeu escoltar un cop al mes al programa Un Restaurant Caníbal a Berlín de Catalunya ràdio. A banda de diversos articles, ha escrit 3 llibres de vins i impartit més de 1000 hores de docència en el sector del vi i la hostaleria.
És experta en formació i coneixedora del territori tant en productes alimentaris com en vins.

Jaume Montanyà
RESPONSABLE DE LA GERÈNCIA, LA DIRECCIÓ FINANCERA I LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES I SERVEIS.
En Jaume prové del món de la Salut. És diplomat en fisioteràpia i en una primera vida exercia al cor de Catalunya. Un centre mèdic iniciat amb una llitera a casa seva per anar creixent poc a poc fins a dirigir un equip de professionals dedicat a cuidar les persones.
Va formar-se com a cuiner a la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona i en els últims nou anys ha pogut compaginar la seva professió amb la seva gran passió: la gastronomia.
Això de cuidar les persones és un denominador comú. Ara a la Gastronòmica busca experiències on les persones siguin el centre d’atenció. Ha dissenyat experiències especials que omplen els sentits dels participants.
Col·laboradors
Grup de professionals de disciplines diferents amb un vincle comú, creativitat i passió per la seva feina.

Marc Ferriol
Expert en cuina. Nedador en estat salvatge. Empordanès i amant de la xefla

Anna Caner
Viol·loncelista i pedagoga. Amant de la bona música i dels bons rosats

Martí Padrisa
CEO de formatges Montbrú

Alfons Rius
Professor de Serveis de Restauració. Apassionat pel món del vi i de la bona taula.

Vanesa Martin
Sommelier que viatja pel vi en els seus 360º i el transmet a través del seu Somni d’istiu

Laia Parcerisa
Consultora especialitzada en màrqueting gastronòmic i retail

Josep Pedrals
Poeta i recitador. Escriu per necessitat, voluntat o encàrrec

Anna Castillo
Sommelier, event planer, dinàmica i apassionada del vi

Northern Cellos
4 violoncels, elèctrics o no, i un bateria. Tan diversos com els vins!

Pere Muixí
Tofonaire

Aquell Parell
No saben si l'ordre és: “amants de la música i del vi” o bé “amants del vi i la música”
Bloggers
Equip de professionals que ens explicaran vivències, anècdotes o novetats des del seu punt de mira.

Núria Farizo
Viatgera incansable. Lectora extravertida. Escriptora juganera. Comensal entusiasta.

Paco Balsera
Hedonista solidari, artista frustrat, científic militant.

Carla Gordillo
Provinent de Califòrnia. Amant de Catalunya... llengua, cultura i vi. M’agrada somiar desperta.

Esteve Bosch
Fisioterapeuta per poder ajudar als altres i escriu per poder ajudar-se a si mateix.