Amb una trajectòria de més de cinc anys La Gastronòmica va de vi, de cuina, de salut i d’activar els sentits. La nostra sensibilitat envers el territori, la cultura i la sostenibilitat es fa visible en cadascuna de les nostres accions. Cada servei té un alt grau d’implicació on el detall i la interacció amb les persones són l’eix vertebrador de la vivència.
Turisme actiu des de l’Empordà al món, sense fronteres, per explicar d’on venim, què tenim (vi, producte, paisatge…) i qui som. Presentem propostes agosarades amb alt valor humanístic. Alguns exemples són: maridatge de vins amb violí i violoncel, recital amb el poeta Josep Pedrals i vins del territori, tot caminant pel poblats íbers, tastos dels millors vins Catalans, concert de guitarra amb vins catalans, xef privat, team buildings agosarats, entre d’altres.
Volem explicar i transmetre territori pels locals, els nouvinguts i els viatgers d’una manera fàcil, propera, didàctica i divertida.
EL NOSTRE EQUIP
Clara Antúnez
És responsable del disseny, la creativitat i la producció dels serveis i les experiències de la gastronòmica.
La Clara és diplomada en Nutrició Humana i dietètica, màster en comunicació gastronòmica i sommelier.
És una dona de vi, curiosa, sensible i dinàmica. Fa més de 13 anys que està vinculada al món del vi i la gastronomia des d’una vessant sobretot comunicativa i divulgadora. Te un do de la paraula que captiva des del primer instant.
La podeu escoltar un cop al mes al programa Un Restaurant Caníbal a Berlín de Catalunya radio i diàriament en la secció “A taula” de Catalunya informació. A banda de diversos articles, ha escrit 5 llibres de vins i gastronomia i impartit més de 1200 hores de docència en el sector del vi i la hostaleria.
És experta en formació i coneixedora del territori tant en productes alimentaris com en vins.
Jaume Montanyà
Responsable de la gerència, la creativitat, la direcció financera i la comercialització de productes i serveis.
En Jaume prové del món de la Salut. És diplomat en fisioteràpia i en una primera etapa exercia al cor de Catalunya. Va fundar un centre mèdic amb una llitera a casa seva per anar creixent poc a poc fins a dirigir un equip de professionals dedicat a cuidar les persones durant més de 21 anys.
Va formar-se com a cuiner a la prestigiosa Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona i en els últims deu anys ha pogut compaginar la seva professió amb la seva gran passió: la gastronomia.
Això de cuidar les persones és un denominador comú. Ara a La Gastronòmica busca experiències on les persones siguin el centre d’atenció. Ha dissenyat experiències especials que omplen els sentits dels participants.
Té un caràcter actiu, proactiu i sempre procura crear sinergies i crear propostes innovadores.
COL·LABORADORS I PARTNERS
Júlia Martínez
Gestora en Turisme Cultural. Apassionada del paisatge, la cultura i la gastronomia.
FoodMelodies
La Sara i en Martí, una parella de xefs que s’emocionen quan escolten la melodia del “Xup-Xup” de la Cuina Tradicional Catalana.
Jordi Prats
És un xef generós, valent i capaç d’adaptar qualsevol esdeveniment gastronòmic.
Aquell Parell
Jordi Martínez i David Sais. No saben si l’ordre és: “amants de la música i del vi” o bé “amants del vi i la música”
Edgar Casellas
Violoncel·lista amb paladar sonor.
Naeon Kim
Violinista fi i extravagant.
Josep Pedrals
Poeta i recitador. Escriu per necessitat, voluntat o encàrrec.
Anna Castillo
Sommelier, event planer, dinàmica i apassionada del vi
Martí Padrisa
Formatgelier.
Pere Muixí
Tofonaire amb un cor enorme.
Irene Hidalgo
Sommelier inquieta i apassionada pel bon “savoir fair” de la cultura gastronómica d’arreu del món.
Marc Greco
Sommelier i viatger incansable, a qui la passió pel vi l’ha portat a ser-ne formador i a elaborar-ne a la terra dels seus avis.