Novetats

Descobreix el què et podem oferir

Autenticitat i exclusivitat del territori

Xef Privat

Portem una caleta de l’Empordà a casa teva.

saber-ne més

Blog

Tenim molt a dir... Llegeix-nos!

blog


Testimonis

Col-laboradors i partners parlen de nosaltres. Vols saber què diuen?

arrow_back arrow_forward
  • Ester Bachs

    Field marketing - Wine Consultant

    «

    Quan dos professionals com la Clara i el Jaume sumen esforços per comunicar amb passió els productes de proximitat, el respecte per la tradició i innovant en les activitats enogastronòmiques, l’èxit i els bons moments estan assegurats! 

    »
  • Marta Domènec

    Directora Hostal Sport

    «

    Encara tenim al record els tastos de la DO Pla de Bages i la DO Alella que la Clara Antúnez va fer als salons Montsant i les Voltes de l'Hotel Hostal Sport en el cicle 12 mesos, 12 DO's. Delicadesa, generositat, coneixement profund de la matèria... Un tast molt sol·licitat, dirigit per una sommelier que deixa empremta i que explica amb naturalitat els vins. Una professional apassionada que dona valor a qualsevol projecte en el que s'implica.

    »
  • Jordi Melendo

    Director Guia Champagne

    «

    Com deia en Samuel Langhorne Clemens, conegut pel pseudònim de Mark Twain, qui fou un popular escriptor, orador y humorista nord-americà (1835-1910): “L'home és l'únic animal que menja sense tenir gana, beu sense tenir set i parla sense tenir rés a dir”. Més d’un segle desprès de la seva mort, i sense cap intenció de deixar en evidència a tan il·lustre i il·lustrat personatge, m’atreviria a dir que si en Mark Twain, conegués a la Clara Antúnez i al Jaume Montanyà, afirmaria que l’home és l’únic animal que menja sense tenir gana, beu sense tenir set, i parla quan té moltes coses a dir, a través el gust de compartir les bones menges i l’esperit de convivència que la bona gastronomia a atorgat a la condició humana.

    »
  • Laura Conde

    Periodista Cocinatis

    «

    Parlar amb la Clara Antúnez de salut i nutrició és sempre un gust, un desplegament de sentit comú i intel·ligència en un moment històric en què, malgrat els milions de canals d'informació de què disposem, estem més desinformats que mai. En un món on circulen tantes idees falses sobre alimentació, dietes impossibles, superaliments miraculosos i enganys de tota mena, els periodistes estem obligats a buscar sempre rigor, seriositat i coneixements científics. Jo he tingut la sort de trobar-los en la Clara.

    »
  • Ruth Troyano

    Periodista especialitzada en turisme enològic i sommelier

    «

    Clara Antúnez fa parlar el vi. És una sommelier que el presenta amb un estil molt personal, buscant si cal el maridatge amb les estacions de l'any. I ho fa convençuda, de manera serena, rigorosa i sensible. Defensa les emocions que l'elaborador posa al vi, la seva especificitat, perquè arribi sense matisos a qui alça la copa. Sedueix amb un discurs didàctic i pedagògic. Sap de què parla, coneix allò que recomana beure i en aquest viatge professional ha sumat la passió i l'experiència gastronòmica d'en Jaume per omplir de cultura, paisatge i coneixement les hores felices que tots volem viure. 

    »
  • Brisa Moliner & Josep Fernandez

    Socis fundadors d’Empordaigua

    «

    La Clara i el Jaume són dos professionals orientats a fer-te gaudir de l’experiència mentre comparteixen coneixement i passió; pel vi, la gastronomia, la cultura, el benestar i les bones coses de la vida. Ens encanta deixar-nos seduir per les propostes de La Gastronòmica on culmina aquesta seva missió  

    »
  • Eva Vicens

    Directora Premis Vinari

    «

    Clara Antúnez és una excel·lent professional i millor persona. Emprenedora, apassionada, inquieta i sempre amb ganes de seguir aprenent, la Clara es volca en compartir aquest coneixement amb estudiants -mentre dóna classes a la Joviat-, o amb persones interessades en el vi, en la nutrició o en la combinació d'aquestes i altres matèries que tan bé coneix. És una persona cuidadora, no només dels detalls sinó també de la gent amb qui treballa i els amics, i una professional honesta i responsable.

    »
  • Jordi Guillemí i Ramon Guix

    Associació Wine Barcelona - DO Santa Caterina

    «

    Admirem la seva capacitat per comunicar de manera planera i dinàmica les virtuts dels productes i vins del territori.

    »
  • Albert Grabalosa i Puig

    Gerent Metàl·liques Grabalosa

    «

    Per Metàl·liques Grabalosa treballar amb la Clara ha estat un veritable plaer. Un simple correu per introduir-nos, una trucada i tot va anar molt ràpid. Va visitar l’emplaçament abans de la recepció, va fer propostes per l’àpat i va organitzar el tast de vins. Fins i tot ens va ajudar amb l’elecció del mobiliari i materials necessaris, com són les copes, recipients i tovallons.
    La jornada anava dirigida a arquitectes actius del Sud de França, que és una branca principal del nostre negoci, i la xerrada la va fer amb un francès perfecte. Personalment em quedo amb la sensació que, tot i que la jornada va ser intensa, el tast va donar un cop d’efecte agradable, de calma i serenitat, on tots vàrem poder seure, escoltar i relacionar-nos mentre gaudíem de les explicacions de la Clara. Estic convençut que la personalitat de la Clara i per tant de la seva empresa, dóna aquest efecte, resultat immillorable que no tothom és capaç de donar.

    »
  • Joan Soler

    Enòleg i President de D.O. Pla de Bages

    «

    De la Clara em mou la passió, l'alegria i la mirada viva cap a allò que observa, com volent fer sortir el millor de cada cosa. Posa en valor el que es veu, però sobretot se sent atreta en aprofundir allò que representa, d'allà on ve i l'univers del que ens parla un producte. Per si fos poc, a sobre ho fa amb un llenguatge propi, que encara ho fa més genuí i creïble, mostrant el seu sentir en allò que descriu i per tan arribant fàcilment al sentir de qui l'escolta. Un plaer treballar amb vosaltres!

    »